BÄNDILEIRI

Bändileiri Koljonvirran leirintäalueella 26. – 29.6.2018 huipentui konserttiin

Neljän päivän mittainen bändileiri päättyi hyvällä meiningillä leiriläisten live-esiintymiseen bar&cafe Gracevillessä, jossa kuultiin mm. Whiskey In The Jar, Lady In Black ja Pahempi toistaan. Soitto kulkee näillä nuorilla lupauksilla todella hienosti. Nuorissa on voimaa!

Leiripäivät sisälsivät kappaleiden harjoittelua, uusien soittimien kokeilua, yhteissoittoa, esitysmateriaalin kasaamista ja mukavaa yhdessäoloa. Suunnittelemme leirille jatkoa ja sitä on varmasti luvassa.

Toimintaa ohjasi kolme mahtavaa ohjaajaa Tero Mikkonen, Mikko Patama ja Pekka Tikkanen. Ohjaajille todella iso kiitos panoksestanne, ilman teitä leiri ei olisi ollut mitään!

Iso kiitos myös itse tähdille eli leiriläisille ja leiriläisten perheille! Kiitos Gracevillen ja Koljonvirran leirintäalueen henkilökunnalle, olette mahtavia! Kiitos Tomi Tajakalle, joka kävi esittäytymässä ja puhumassa nuorille leirillä. Kiitos Esulle loppukonsertin miksaamisesta ja Heikki Sarkalalle tapahtuman valokuvaamisesta! Yhteistyöllä voittoon!

Otamme mielellään mukaan myös uusia yhteistyökumppaneita tukemaan toimintaa.

 

Kuvat: Heikki Sarkala

Konsertin jälkeiset kiitokset ja syvät kumarrukset

 

Yhteystiedot

Cristian Koitla puh. 050 4090203 / cristian.koitla@intry.fi