RYTMITAKOMO

BÄNDILEIRI 2019

INTRYn musiikkipaja Rytmitakomon bändileiri vol 2.! Leiri järjestettiin tänä vuonna Koljonvirran leirintäalueella juhannuksen jälkeisenä viikkona ti – pe 25. – 28.6.2019. Leiri oli suunnattu n. 13 – 25 vuotiaille soittamisesta kiinnostuneille nuorille. Ohjelma piti sisällään kappaleiden opettelua, yhteissoittoa sekä rentoa meininkiä ja yhdessäoloa. Bändileiri huipentui loppukonserttiin. Mukaan mahtui noin 10 – 15 nuorta.

Ohjaajina leirillä toimi Tero Kaunisvuo, Mikko Patama, Pekka Tikkanen ja Cristian Koitla.

Leirin aikaan Koljonvirralla nähtiin myös taidetyöpajoja! TI 25.6. Graffitipaja, KE 26.6. Bändilogo- ja pinssipaja, TO 27.6. T-paita- ja julistepaja sekä PE 28.6. Valokuvailmaisupaja.

Rytmitakomo on kaikille nuorille avointa musiikkipajatoimintaa.

Tavoitteena on luoda nuorille keikkamahdollisuuksia, järjestää tapahtumia, musaklinikoita sekä vain toimia musiikin parissa.

Teemme myös yhteistyötä Jyväskylä Rock Academyn kanssa bändivaihdon merkeissä.

STUDIO

Rytmitakomo tarjoaa myös mahdollisuuden äänittää omaa musiikkia edullisesti. Studio löytyy Iisalmen Nuorison Tuki ry:n kellarista, Kivirannantie 32, 74130 Iisalmi.

Laitteet

Tarkkaamossa on äänityskoneena Apple Mac Pro, johon on asennettuna Logic Pro X- äänitysohjelma.

Kuuntelusta vastaa KRK Rokit5- lähikenttämonitorit ja kaiken keskuksena on Focusrite Saffire Pro 40, jonka kaverina Focusrite TwinTrack Pro ja Presonus D8. Yhteensä 16 sisääntulokanavaa.

Soittotilasta puolestaan löytyy kaikki perusbändisoittimet; Premierin rumpusetti, Fender Squier jazz-basso, Epiphone Les Paul Standard- sähkökitara ja Yamaha PSREW 400- koskettimet. Bassovahvistimena Fender Rumble ja kitaralla Bossin Katana 100. Kaksi Sennheiser laulumikkiä ja PA- laitteet.

Seuraa Rytmitakomoa Instagramissa! @rytmitakomo

Kuva: Toni Pitkänen / Yle

Tervetuloa tutustumaan. Kysy lisää puhelimitse, sähköpostilla tai käymällä paikan päällä!

Cristian Koitla, Rytmitakomo Puh. 050 409 0203 cristian.koitla@intry.fi