STUDION VARAUSKALENTERI

Jos et ole aikaisemmin käyttänyt studiotamme etkä ole kirjoittanut käyttösopimusta, ota ennen varaamista yhteyttä: cristian.koitla@intry.fi / 050 4090203

Studion käyttö arkena ma-pe klo 15 – 00

ja viikonloppuisin la-su 24h

Studion käyttäjä sitoutuu noudattamaan tilan käytön ehtoja. Näihin kuuluu mm.  käyttöaikana tiloille, kalusteille tai välineille aiheutuneiden vahinkojen korvausvelvollisuus sekä tilojen pitäminen yhtä siistinä kuin ne luovutettaessa ovat olleet. Tila on päihteetön.

Studiotilan käyttäjät ovat velvoitettuja seuraaviin ohjeisiin:

1. Pese kädet saippualla!

2. Muista käyttää myös käsidesiä.

3. Lähtiessäsi pyyhi desinfioivilla liinoilla kosketettavat pinnat kuten mm. ovenkahvat, soittimet, hiiri ja näppäimistö.

4. Jokainen siivoaa omat sotkunsa ja huolehtii roskansa roskapönttöön. Täydet roskikset viedään lähtiessä etupihalla sijaitsevaan roskalaatikkoon.

5. Ilmoita henkilökunnalle, jos havaitset puutteita hygieniatuotteissa.

6. Käytä omaa harkintaa laulumikkien käytössä. Jos käytät, pese pesuaineella mikrofonin irroitettava metallinen ristikkosuoja aina nauhoitusten/treenien jälkeen.

7. Varaaja toimii vastuuhenkilönä ja huolehtii, että jokainen siivoaa omat jälkensä ja käyttää laitteistoa asianmukaisesti. Varaaja vastaa siis myös mukanaan tulleista ihmisistä.

8. Avainkoodi vaihdetaan joka kuun viimeinen perjantai, joten muista aina tarvittaessa kysyä uusi koodi arkipäivänä INTRY:n aukioloaikojen puitteissa (ma-to 8 – 16, pe 8 – 14) !

9. Koska toisinaan yhtyeissä tapahtuu kokoonpanomuutoksia, vain henkilö, jonka kanssa on tehty studionkäyttösopimus, voi saada hyväksynnän varaukselleen.

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
- Vapaa
 
- Varattu