ILMOITUSTAULU


KESÄTYÖT 2024

Perinteiseen tapaan tarjolla huoltomaalauksia sekä sisä- että ulkokohteissa kesä- ja heinäkuussa. Jos kohteita riittää ja sää sallii, saattaa työtä olla myös elokuussa. Valitsethan hakemuksessa sinulle sopivat kuukaudet. Työaikamme ovat ma-pe klo 8.00 – 14.00. Työnkuvaan kuuluu mm. entisen maalin poistaminen raappaamalla/hiomalla, teippaaminen ja suojaus sekä pintojen maalaaminen sekä pensselillä että telalla kohteesta riippuen. Ensimmäiset työntekijävalinnat tehdään ja ilmoitetaan huhtikuun puoleen väliin mennessä.

Jos olet iisalmelainen 16 – 25 -vuotias ja kesätöitä vailla, täytä ja lähetä hakemus TÄÄLLÄ.

Liity jäseneksi

Iisalmen Nuorison Tuki ry:n jäseneksi voivat liittyä yksityiset henkilöt, yhdistykset sekä yritykset ja muut yhteisöt.

Jäsenenä pääset vaikuttamaan ja olet mukana tukemassa nuorisotyötä

Maksamalla jäsenmaksun, tuet Iisalmen Nuorison Tuki ry:n toimintaa ja näin vaikutat nuorten palveluihin ja työllistymiseen sekä kouluttautumiseen. Jäsenenä olet myös tukemassa Iisalmessa ja laajemminkin Ylä-Savon alueella tehtävää nuorisotyötä. Voit olla mukana myös vapaaehtoisena, vaikkapa tekemässä tapahtumia nuorille.

Järjestön matalan kynnyksen palvelut alueen nuorille tähtäävät nuorten elinolojen parantamiseen ja antavat toiminnassa mukana oleville nuorille eväitä oman elämänsä haltuunottoon. Yhdistyksen toiminnassa on vuosittain laaja joukko eri ikäisiä nuoria. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat mm. nuorille suunnattu matalan kynnyksen työpajatoiminta, etsivä nuorisotyö sekä nuorten asumistoiminta. Lisäksi yhdistyksellä on nuorille suunnattua vertaisryhmätoimintaa. Myös kulttuurinen nuorisotyö on osa yhdistyksen toimintaa. 2017 yhdistys mm. käynisti nuorille suunnatun bänditoiminnan. Yhdistys kehittää toimintaansa erillaisten hankkeiden kautta ja uutena hankkeena on käynnistynyt Diagnoosina Nuoruus -nuorten sosiaalisen vahvistamisen ryhmätoiminta. Vuosi huipentuu taas nuorille suunnattuun jouluruokailuun, jossa on yhteistyökumppaneina myös yrityksiä.

INTRY:n jäsenmaksut vuodelle 2024 ovat seuraavat:

  • 10,00€/v Henkilöjäsen
  • 25,00€/v Yhteisöjäsen (yhdistys, yritys)

Jäsenmaksuohjeet:

Tilinumero: FI39 5068 0620 0272 74 (IBAN), OKOYFIHH (BIC)

Maksun saaja: Iisalmen Nuorison Tuki ry

Viestiosioon: Jäsenmaksu 2024 ja yhteystietosi (maksajan nimi ja osoite)

Määrä: 10,00 euroa (henkilöjäsen) 25,00 euroa (yhteisöjäsen)

Jos sinulla on kysyttävää, niin laita sähköpostia petri.karhu@intry.fi

tai soita numeroon 044 521 0051.

Löydät meidät myös facebookista ja instagrammista!